• Kurs merkezimizde Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri derslerimiz Ekim ayı içinde başlamakta , haftalık 17 saat ve toplamda 30 haftalık bir eğitim paketi verilmektedir. Derslerimiz yaklaşık olarak haziran ayının başında bitmekte , ardından genel tekrarlar ve seri denemeler yapılmaktadır.
  • Genel kültür – Genel yetenek ve eğitim derslerimiz haftanın üç günü yapılmaktadır. Hafta içi ve hafta sonu derslerimiz mevcuttur. Hafta içi gruplarımız pazartesi , Salı , Çarşamba günleri; hafta sonu gruplarımız Cuma , cumartesi ve Pazar günleri gelmektedir.
  • Dersler başladıktan sonra her öğrencinin ilk 2 hafta içinde ücretsiz kayıt silme hakkı vardır. Yayın verildiyse sadece yayın ücreti talep edilerek öğrencinin kaydı ücretsiz olarak silinir. Ancak iki haftadan sonraki süreçte keyfi olarak kayıt silme yapılmaz.
  • Her öğrencimize 1 adet konu anlatımı 1 adet soru bankası modüler set yayın verilmektedir. Öğrenci  kurumun anlaşmalı olduğu kpss yayınlarından istediğini seçebilir. Konu anlatımı almak istemeyen öğrenci 2 adet soru bankası tercihinde bulunabilir. Dersler başladıktan birkaç hafta sonra yayınlar öğrencilerimize teslim edilir.
  • Öğrencilerimize eğitim dönemi içinde toplamda 15 adet deneme sınavı uygulanmaktadır. İlk dönem 1 adet deneme ,ikinci dönem 7 adet deneme sınavı uygulanır. Kalan 7 adet deneme sınavı sınavdan önce seri deneme olarak her gün bir deneme olacak şekilde uygulanır. Denemeler birkaç yayının Türkiye Geneli deneme sınavı şeklinde uygulanmaktadır.
  • Dersler başladıktan sonraki süreçte soru çözüm saatleri belirlenerek sınıf panolarına ve oluşturulan whatsapp gruplarına atılır. Öğrenci bu saatlerde sorularını öğretmenlerimize çözdürebilir.
  • Dershanemizde rehber öğretmenimiz tarafından bireysel ödev sistemi ile öğrenci takip sistemi uygulanmaktadır. Böylece öğrencinin daha sistemli ve verimli çalışması sağlanmaya çalışılmaktadır.
  • Kurs merkezimiz resmi ve dini bayramlar hariç haftanın 7 günü mesai saatleri içinde açıktır. Bu saatlerde öğrenci gelip kütüphanede ders çalışabilmektedir.