* Dersler 5 KASIM Cumartesi başlayacak ve NİSAN sonuna kadar sürecek .Toplamda  ek dersler ve kampla beraber 320 saat yüz yüze ders yapılacak.

* Önce sabah sınıfının kontenjanı doldurulup sonra katılıma göre öğlen sınıfı açılacak öğlen sınıfı açılınca sabah sınıfından geçiş yapmak isteyenler öğlen sınıfına aktarılacak .Gerekirse Hafta içi akşam sınıfı da açılacak .Ama diğerlerinden daha geç tarihte başlayacak .Fazladan gün koyularak telafi edilecek. 

* Hafta sonu sınıflarında iki gün (yani haftada 10 ders) yapılacak.

    Sabah Sınıfı   =   Cumartesi – Pazar   ( 09:00-12:50 arası )   

    Öğlen Sınıfı   =    Cumartesi – Pazar   ( 13:50-18:00 arası )

 *   Hafta içi sınıfında üç gün (yani haftada 12 ders) yapılacak

    Akşam Sınıfı  =  Çarşamba-Perşembe-Cuma (18:00-20:30 arası) 

*Gerektiğinde ek destek için hafta içi akşam ek ders veya kamplar yapılacak. 

DERS İÇERİĞİ 

*Herhangi bir alt yapınızın olmasına gerek yok çünkü önce en temel seviyedeki kitaptan başlayarak temel gramer,kelime bilgisi ve okuma-çeviri yapılarak sınav için gerekli olan  ön hazırlık yapılacak ve bu yaklaşık 5 hafta sürecek. 

* Daha sonra diğer kitaplar dağıtılarak bu sefer daha ağır ve sınava yönelik en gerekli gramer, kelime bilgisi, okuma, çeviri , soru çözümleri dersleri eş zamanlı olarak yapılacak. 

*Son olarak da deneme sınavları yapılacak  ve sınav soru çözümleri , açıklamaları , çözüm taktikleri şeklinde sınava kadar dersler devam edecek.  

EK DESTEK 

*320 saat yüz yüze dersin yanı sıra neredeyse sınırsız denebilecek online-offline destek kurumun kendi sitesinden ve diğer araçlarla yapılacak.

*Eğitmenin kuracağı özel Whatsapp ve Telegram gruplarında  öğrencilere dönem boyunca gerekli duyurular yapılacak ve gelemediğiniz derslerde neler yapıldığını ve bir sonraki hafta ne yapılacağını  ve verilen ödevlerin ne olduğunu  anlık takip edebileceksiniz.

*Her derste tahtaya yazılan her şeyin resmi günlük olarak atılıp ayrıca sınıfta yapılan tüm alıştırmaların detaylı yapılmış hallerinin resimleri , eğitmenimiz tarafından hazırlanılmış olan  konu anlatım videoları , sınav çözüm videoları vb. bir çok  kaynak o gruplarda belli bir düzen içinde paylaşılarak dersten önce ön hazırlık yapılması , dersten sonra tekrar yapılması ve derse gelemeyen öğrencilerin kaçırdıklarını telafi edebilmeleri sağlanacak.